Johanna Pien Savonije 

Founder / Supervisor / Gestalt-Art Therapeute / Storyteller

Be Ballinckx

Fysiotherapeute, tuina en fascia / bodywork / Qigong teacher 

Kathleen

Psychologe

Hilde Brullemans

Gastvrouw 'Lotuspoort'

www.delotuspoort.be

Lut

Body coach

Tineken

Emo coach

WAW Team

Visual support Team

Caro

Visual concepts / Foto & Webdesign

Marte

Visuals / Foto & Video

Johanna Pien Savonije 

Als Gestalt-Art therapeute neem ik mijn ervaring uit de theater- en televisiewereld graag mee in mijn begeleidingen. Ik specialiseerde me in HSP, vrouwenheling, relatietherapie en intuïtieve ontwikkeling.

Mijn begeleidingen zullen aansluiten en in-tunen bij de thema's die zich op dit moment in je leven afspelen. Ik neem je graag mee op de weg terug van overleven (hoofd) naar zo veel mogelijk voluit leven (hart en ziel). Een inner journey waardoor jouw intuïtieve wijsheid, in alle facetten van je bestaan, weer jouw richtingaanwijzer kan worden. 

Na 20j als therapeut, ben ik tegenwoordig ook werkzaam als mentor, coach en/of supervisor voor professionals. Dit aanbod kan je vinden in mijn opleidingen, retraits of online particuliere begeleidingen.                                                

 Ik ben een vrouw

een moeder                                                 

een vriendin

Een vrouw die haar trauma's kent en haar  helingsvermogen.                                                 

Ik ken mijn donker en mijn licht                       

en draag het beiden                                           

in de liefde en bedding van                               

mijn ziel 

Mijn begeleidingen zijn voor jou, vrouw die ernaar verlangt in vrijheid te leven. Op zoek naar zelfexpressie, voelen, magie, verlangend naar verbinding met jezelf en het grotere geheel.

Een leven creërend dat bij je past.

Be Ballinckx

Ik ben reeds 35 jaar kinesiste en al heel mijn loopbaan volg ik enthousiast vele cursussen om mijn kennis te verruimen. Zo combineer ik de Oosterse en Westerse geneeskunde. Op een fascinerende manier vind ik daarin mijn eigen geïntegreerde mix, waardoor een behandeling steeds uniek is en voortvloeit uit mijn kennis en intuïtie.

Deze holistische aanpak maakt het mogelijk om tot op diepe niveau’s spanningen los te maken, waar de klassieke therapie soms niet bij kan.

Daarnaast geef ik ook een combinatie van Body Awareness en Qigong. Dit omvat lichaamsoefeningen, zelf-massagetechnieken, ademhalings- en klankoefeningen, visualisaties en meditaties.

Op al deze manieren kom je meer in contact met je lichaam en ervaar je meer stroming, harmonie, stabiliteit en balans. Je leert meer voelen en luisteren naar je lichaam en krijgt meer tools om goed voor jezelf te zorgen. Hierdoor voel je je meer open en in verbinding met de wereld rondom je.